Concert pascal
MOPAN Suceava

Leoo Dumitru este un content creator din Tulcea, care a cucerit TikTok-ul prin retetele lui usor de reprodus. In urma milioanelor de vizualizari la clipurile scurte de pe social media, Leoo Dumitru a devenit colaborator al emisiunii Vorbestea Lumea de pe ProTv.

Astfel, incepand cu 31 ianuarie, Leoo va aparea in fiecare luni pentru perioada urmatoare in bucataria emisiunii pentru a-si incanta colegii de platou si telespectatorii cu retete interesante.

“Sunt tare fericit de faptul ca, pe langa cei 656k followers de pe TikTok, acum am oportunitatea sa ajung si la telespectatorii ProTv prin emisiunea Vorbeste Lumea. Mi-am propus sa ma distrez in bucatarie si sa le ofer colegilor de platou, Adelei, lui Bogdan si lui Shurubel, numai chestii delicioase”, spune Leoo Dumitru.

Influencerul are 21 de ani si a reusit sa isi creasca o comunitate de aproape 700.000 de urmaritori pe TikTok in doar doi ani, iar continutul lui este unul bazat pe lifestyle, predominand retetele cu feluri principale de mancare sau deserturi.

Leoo Dumitru face parte din cadrul Squad Influencers, agentie de influential marketing care are in portofoliu peste 50 de content creators din domenii de lifestyle, food, makeup, fashion, photography, couple & tech.

Cont TikTok Leoo Dumitru – 656k followers – https://www.tiktok.com/@leoodumitru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava