Concert pascal
MOPAN Suceava

Așa ceva mai rar întâlnești! Deși au fost mult timp iubiți, după despărțire Lia Bugnar și Anghel Damian au reușit să păstreze o relație foarte frumoasă, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește amiciția. Au doar vorbe frumoase unul despre celălalt, notează click.ro. Și asta este foarte important, căci, pe lângă faptul că oferă celorlalți un exemplu frumos, pot avea și o colaborare sănătoasă. Cei doi sunt colegi la realizarea serialului „Clanul” de la PRO TV. Ea este scenarist, el este regizor și producător. Filmările pentru cel de-al doilea sezon sunt în toi, iar noile episoade vor începe să fie difuzate din 19 februarie, în fiecare zi de duminică, și pe tv, la PRO TV, și online, pe platforma Voyo.

Click!: De unde găsiți toate ideile ascestea minunate? Pornind de la „Vlad”, și, chiar dinainte, că ați făcut o grămadă de scenarii!

Lia Bugnar: Dar nu le găsesc eu. Scheletul acestui scenariu este scris de Anghel Damian. Eu pun viață, carne, umor, vorbe, în gurile actorilor. Întâmplările propriu-zise el le așază în pagină. Și eu doar, să zicem, dansez pe muzica lui.

Știm că, pe vremea serialului „Vlad”, vă sfătuiați cu Anghel Damian atunci când scriați.

Păi, și acum mă sfătuiesc cu Anghel.

S-a întâmplat să existe vreo scenă care să nu placă niciunuia dintre voi?

Absolut nici una. Pentru că, dacă e ceva ce mi se pare că nu ține, îi zic: „Băi, nu ți se pare că aia este așa?”. Și ne punem mințile la contribuție, avem mare încredere unul în discernământul celuilalt.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/lia-bugnar-despre-fostul-iubit-si-acum-ma-2242539.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava