Concert pascal
MOPAN Suceava

Regizoarea și actrița Lia Bugnar s-a trezit cu dosar penal după ce a căzut singură de pe bicicletă. Vedeta a relatat situația halucinantă prin care a trecut. „Nici nu i-am mai zis că mi-am julit și genunchii, că mă săltau direct”, a scris Lia pe o rețea de socializare, potrivit click.ro.

Vedeta face haz de necaz și povestește cu mult umor o situație absolut bizară: „Nu, că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi, când mă întorceam de la sport, am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esența e că singură, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleașca și mi-am spart barba. În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu, doar că eram un pic în contratimp”.

Ajunsă la spital, vedeta s-a trezit în tot felul de conversații absurde. Pe fișa completată în triajul unității medicale a fost menționat că a fost implicată într-un accident rutier, deși a explicat că nu a fost vorba despre așa ceva.

Ajunsă acasă, regizoarea a primit vestea șocantă. Sunată de către un polițist, vedeta a fost anunțată că în urma „accidentului rutier” va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lia-bugnar-dosar-penal-dupa-ce-a-cazut-singura-cu-2216914.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava