MOPAN Suceava

Echipa de rugby în 7 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a evoluat recent în turneul cu numărul patru din cele cinci ale primei faze din Campionatul Naţional rezervat juniorilor sub 17 ani. Echipa suceveană, pregătită de antrenorul Dumitru Livadariu, a fost gazdă la acest turneu desfăşurat pe stadionul Unirea şi a reuşit patru victorii din cele cinci meciuri disputate. În prima partidă, LPS Suceava a trecut de CTTV Galaţi cu scorul de 35–0, iar mai apoi a fost aproape de o surpriză în disputa cu liderul CSŞ Bârlad, echipa Centrului Olimpic de Excelenţă al Federaţiei Române de Rugby, scor 12–17. În meciul trei, sucevenii au trecut cu scorul de 26–12 de CSŞ Tecuci, iar în ultimul meci s-au impus cu 17–12 în faţa celor de la LPS Focşani.
„A fost un turneu foarte reuşit pentru noi şi sunt mulţumit de felul cum s-au dăruit sportivii noştri în teren. Puteam să producem o surpriză, dar echipa noastră a slăbit ritmul în repriza a doua cu Bârladul, o echipă ce este mai bună din punct de vedere valoric şi ocupă meritat prima poziţie. Cel mai bun jucător din echipa noastră a fost mijlocaşul la grămadă Sebastian Ianoş, micuţul cu o inimă mare care a făcut un turneu excelent şi a demonstrat că este format pentru rugby-ul în 7. După acest turneu nu mai avem cum să pierdem locul II, şi astfel suntem calificaţi la turneul final”, a declarat antrenorul Dumitru Livadariu.
La începutul lunii mai, echipa LPS Suceava va disputa ultimul turneu din prima fază a competiţiei, la Tecuci, iar în luna iunie va lupta pentru o medalie naţională la turneul final, ce se va desfăşura la Bârlad.
În turneul de la Suceava, echipa Liceului cu Program Sportiv a folosit un lot format din sportivii: Claudiu Chirilă, Robert Cuzeac, Ionuţ Cozma, Constantin Paşcu, Flavius Jalbă, Sebastian Ianoş, Alexandru Traci, Petru Boian, Gelu Bârsan, Andrei Gigică, Emanuel Atodiresei, Tătar şi Ursulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava