MOPAN Suceava

Lisa Kudrow este de părere că o continuare a îndrăgitului serial de televiziune ‘Friends’ ar fi „minunată”, dar nu şi posibilă.

Actriţa în vârstă de 53 de ani a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să intre din nou în pielea lui Phoebe Buffay, însă nu crede că aşa ceva este posibil.

„Despre ce să fie vorba? Serios, cum va funcţiona? La asta nu se gândeşte nimeni. Ei nu mai stau împreună la cafenea, s-au mutat toţi. Chandler şi Monica trăiesc în afara oraşului, Phoebe şi Mike, probabil la fel. Cu ce motiv s-ar reuni cu toţii pentru atât de mult timp? Acel stil de viaţă, tot ce a fost funcţiona de minune la acea vreme. Ar fi minunat dacă s-ar întâmpla. Ar fi amuzant tare. Dar din motive evidente, logice, nu este posibil; fiecare are un program de muncă încărcat şi diferit de al celuilalt. Ne este imposibil să ne adunăm cu toţii pentru cină; foarte dificil. Este vorba despre şase oameni, cât de uşor se pot reuni şase prieteni?”, a explicat ea, potrivit contactmusic.com.

Lisa Kudrow a mai spus că este constant întrebată acest lucru şi se simte, de fiecare dată când răspunde, ca şi cum ar înlătura fanilor serialului şi ultima speranţă. „Simt că mereu sparg acea mică bulă de speranţă, de fiecare dată când sunt întrebată acest lucru. Au trecut 13 ani, 13 ani de când mi se pune aceeaşi întrebare şi nu, nu se va întâmpla nici acum şi nici în viitor. Şi de fiecare dată când spun asta se ţipă la mine!”, a adăugat actriţa, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava