• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lisa Kudrow este de părere că o continuare a îndrăgitului serial de televiziune ‘Friends’ ar fi „minunată”, dar nu şi posibilă.

Actriţa în vârstă de 53 de ani a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să intre din nou în pielea lui Phoebe Buffay, însă nu crede că aşa ceva este posibil.

„Despre ce să fie vorba? Serios, cum va funcţiona? La asta nu se gândeşte nimeni. Ei nu mai stau împreună la cafenea, s-au mutat toţi. Chandler şi Monica trăiesc în afara oraşului, Phoebe şi Mike, probabil la fel. Cu ce motiv s-ar reuni cu toţii pentru atât de mult timp? Acel stil de viaţă, tot ce a fost funcţiona de minune la acea vreme. Ar fi minunat dacă s-ar întâmpla. Ar fi amuzant tare. Dar din motive evidente, logice, nu este posibil; fiecare are un program de muncă încărcat şi diferit de al celuilalt. Ne este imposibil să ne adunăm cu toţii pentru cină; foarte dificil. Este vorba despre şase oameni, cât de uşor se pot reuni şase prieteni?”, a explicat ea, potrivit contactmusic.com.

Lisa Kudrow a mai spus că este constant întrebată acest lucru şi se simte, de fiecare dată când răspunde, ca şi cum ar înlătura fanilor serialului şi ultima speranţă. „Simt că mereu sparg acea mică bulă de speranţă, de fiecare dată când sunt întrebată acest lucru. Au trecut 13 ani, 13 ani de când mi se pune aceeaşi întrebare şi nu, nu se va întâmpla nici acum şi nici în viitor. Şi de fiecare dată când spun asta se ţipă la mine!”, a adăugat actriţa, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava