Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin l-a învins pe Traian Andronachi, fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, în procesul prin care acesta a cerut repunerea în funcția de director al acestei unități spitalicești, dar și plata salariilor cuvenite în perioada în care nu a mai ocupat postul de director.

În cursul zilei de astăzi, 29 aprilie 2024, Curtea de Apel Suceava a desființat soluția Tribunalului Suceava în dosarul în care Traian Andronachi a fost repus în funcția de manager al Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți”. Curtea de Apel Suceava a admis recursul Municipiului Rădăuți, împreună cu recursul Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți” și, pe motive de nelegalitate, a trimis cauza spre rejudecare instanței de fond.

„Toată tevatura pe care acesta din urmă a stârnit-o în mediul online, începând de la popriri „închipuite” până la diseminarea informațiilor false în rândul comunității rădăuțene, nu fac altceva decât să demonstreze reaua voință și manipularea grotească pe care o folosește atât social, cât și politic. Instituția Primăriei Rădăuți are încredere deplină în sistemul de Justiție din România, iar ceea ce trebuie să înțeleagă toți rădăuțenii este faptul că domnul Andronachi Traian nu se întoarce la Spital și nici nu beneficiază de drepturile bănești pretinse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava