Regizorul spaniol Pedro Almodovar, 66 de ani, a declarat într-un interviu recent că şi-ar dori foarte mult să colaboreze cu regizorul american Quentin Tarantino la o continuare a filmului ‘Deadpool’, informează site-ul contactmusic.com.

Cineastul spaniol nu a făcut niciodată un film în limba engleză, deşi a primit numeroase oferte de-a lungul anilor de la producătorii din Hollywood. Pedro Almodovar s-a declarat entuziasmat de succesul impresionant obţinut de blockbusterul ‘Deadpool’, un film dedicat unui supererou de benzi desenate, controversat, amuzant şi nonconformist, regizat de Tim Miller în 2016, şi a mărturisit că şi-ar dori foarte mult să colaboreze cu Tarantino la o continuare a acestei pelicule. El a declarat pentru revista britanică New Statesman, potrivit sursei citate: “Mi-ar plăcea foarte mult să fac asta, dar scenariul ar trebui să fie scris de Quentin Tarantino, el ar fi perfect pentru acest film. Mi-aş dori să lucrez cu el. Ar fi ceva realizabil, dacă şi-ar dori şi el acest lucru.”

‘Deadpool’, cu Ryan Reynolds în rolul principal, i-a impresionat pe spectatori şi pe criticii de specialitate după ce a fost lansat în luna februarie şi a generat încasări de aproape 800 de milioane de dolari pe plan mondial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava