Concert pascal
MOPAN Suceava

Regizorul spaniol Pedro Almodovar, 66 de ani, a declarat într-un interviu recent că şi-ar dori foarte mult să colaboreze cu regizorul american Quentin Tarantino la o continuare a filmului ‘Deadpool’, informează site-ul contactmusic.com.

Cineastul spaniol nu a făcut niciodată un film în limba engleză, deşi a primit numeroase oferte de-a lungul anilor de la producătorii din Hollywood. Pedro Almodovar s-a declarat entuziasmat de succesul impresionant obţinut de blockbusterul ‘Deadpool’, un film dedicat unui supererou de benzi desenate, controversat, amuzant şi nonconformist, regizat de Tim Miller în 2016, şi a mărturisit că şi-ar dori foarte mult să colaboreze cu Tarantino la o continuare a acestei pelicule. El a declarat pentru revista britanică New Statesman, potrivit sursei citate: “Mi-ar plăcea foarte mult să fac asta, dar scenariul ar trebui să fie scris de Quentin Tarantino, el ar fi perfect pentru acest film. Mi-aş dori să lucrez cu el. Ar fi ceva realizabil, dacă şi-ar dori şi el acest lucru.”

‘Deadpool’, cu Ryan Reynolds în rolul principal, i-a impresionat pe spectatori şi pe criticii de specialitate după ce a fost lansat în luna februarie şi a generat încasări de aproape 800 de milioane de dolari pe plan mondial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava