Concert pascal
MOPAN Suceava

LPS Suceava a urcat pe podiumul de premiere la edi’ia din acest an a Cupei Prosport cu grupa de copii născuţi în anul 2007. Conduşi de pe margine de antrenorul Andrei Iţco, micii fotbalişti suceveni au înregistrat pe parcursul turneului de la Focşani un bilanţ de patru victorii, două remize şi o singură înfrângere.

Formaţia suceveană a ieşit cu opt puncte din faza grupelor după 0-0 cu CSMS Iaşi, 3-1 cu Luceafărul Brăila, 5-0 cu Petrolul Ploieşti şi 2-2 cu Junior Galaţi. După ce trecut în sferturi de CSMS Iaşi, cu scorul de 1-0, trupa lui Andrei Iţco a dat în semifinale peste gazdele de la Prosport Focşani, în faţa cărora au cedat cu scorul 1-2. Fotbaliştii suceveni şi-au asigurat totuşi medaliile de bronz, după ce s-au impus în finala mică, cu scorul 4-0, în faţa celor de la Didi Iaşi.

LPS Suceava şi-a adjudecat la final şi unul dintre premiile individuale prin Claudiu David, desemnat cel mai bun portar la categoria de vârstă 2007.
“A fost un turneu de pregătire reuţit, cu jocuri bune în compania unor echipe puternice. Am reuşit să ne impunem clar chiar în faţa câştigătoarei competiţiei, Petrolul Ploieşti, dar am cedat în semifinale în faţa gazdelor, asta şi pe fondul oboselii. Le mulţumesc copiilor pentru efortul depus. Vreau să-i felicit pentru rezultate obţinute şi pentru comportamentul din teren şi din afara acestuia. De asemenea, le mulţumesc părinţilor pentru susţinerea necondiţionată de care am avut parte”, a precizat antrenorul grupei de 2007 de la LPS Suceava, Andrei Iţco.

LPS Suceava mizat pe următorul lot: Claudiu David – Iustin Panciuc, Fabian Găină, Ştefan Recolciuc, Sebastian Burlacu, Matei Manolache, Augustin Găină, Luca Gavrilovici, Victor Babaşcu, Ştefan Petraru şi David Chidovăţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava