Concert pascal
MOPAN Suceava

După o primă parte excelentă de sezon competiţional în care a avut rezultate de excepţie, echipa de handbal masculin juniori II a LPS Suceava a “patinat” tocmai în turneul desfăşurat la finele săptămânii trecute acasă. Aflaţi în luptă pentru calificarea la turneul semifinal cu LPS Iaşi şi LPS Vaslui, tinerii handbalişti suceveni au pierdut puncte tocmai în confruntarea cu acestea.
Oricum ei se menţin pe un loc fruntaş în clasamentul seriei A şi mai au un turneu de disputat din sezonul regulat, la Vaslui.
Rezultate consemnate în cel de-al patrulea turneu oficial al seriei A, turneu ce a avut loc la Suceava:
LPS Suceava – LPS Roman    27-19 (12-10)
LPS Suceava – LPS Vaslui    18-19 (11-9)
LPS Suceava – LPS Botoºani    35-28 (20-12)
LPS Suceava – LPS Iaşi 22-22    (11-9)
”Aşa cum prea bine ştiam, turneele de acasă sunt cele mai grele, datorită multitudinii de factori care pun presiune pe jucători: familia, prietenii sau prietenele, dorinţa de a ieşi în evidenţă în detrimentul jocului colectiv, nerefacerea corespunzătoare după efort, tratarea superficială a jocurilor. Toate şi-au pus amprenta asupra calității jocului și binențeles  asupra rezultatelor. După cum se poate observa am clacat tocmai cu echipele cu care suntem în luptă pentru turneul semifinal, îndeplinirea acestui deziderat fiind tot mai greu de realizat, în condițiile în care se mai dispută un singur turneu, la Vaslui, iar noi în loc să progresăm parcă regresăm. Lipsa de mobilitate și agresivitate în apărare, lipsa determinarii, a spiritului de luptă și sacrificiu, dar și lipsa de inspirație în faza de atac, precum și numărul foarte mare de ratări din situații mai mult decît clare, ne-au privat de punctele care ne-ar fi asigurat un procentaj foarte ridicat de reușită, adică  prezența în faza semifinală. Nu ne rămâne decît să ne mobilizăm exemplar pentru ultimul turneu de la Vaslui de peste două săptămâni, unde sperăm să avem un arbitraj tot atât de corect ca și la Suceava, din partea arbitrilor vasluieni.” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori II, Petru Brânduşe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava