Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, astăzi, că Primăria modernizează și extinde sistemul de iluminat public din municipiu reședință de județ. Lucian Harșovschi a arătat că rețeaua de iluminat public va fi modernizată pe întreg axul principal al Sucevei, precum și în cartierul Tinereții, Tătărași și în zona Aleii Dumbrăvii, pe str. Eugen Lovinescu, str. Socului etc.

Harșovschi a spus că în total vor fi achiziționate și montate 1.274 de corpuri de iluminat de tip LED,  puterea totală a sistemului nou proiectat fiind de 64,572 kW.

„Toate corpurile nou montate se vor integra într-un sistem de telegestiune. Se vor monta aparate de iluminat cu surse dimabile, care vor avea capacitatea de a-și reduce fluxul luminos în anumite intervale orare, pentru sporirea economiei de energie electrică”, a explicat viceprimarul Sucevei. El a precizat că valoarea totală a investiției este de aproape 4,4 milioane de lei, iar proiectul face parte din programul privind „creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului de Mediu.

Lucian Harșovschi a mai spus că în cadrul aceluiași program a fost aprobat un alt proiect de modernizare și extindere a iluminatului public în alte zone ale orașului, valoarea investiției fiind de 2,35 milioane de lei.

Lucian Harșovschi anunță că în Suceava vor fi montate aproape 1.300 de corpuri de iluminat noi. Valoarea investiției este de 4,4 milioane de lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava