Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrările de construire demarate în cursul zilei de 8 ianuarie a.c. pentru proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava” decurg conform programului asumat, fiind atins un procent de realizare de 40% pentru prima construcție intrată în reabilitare, respectiv 25% raportat la nivelului întregului proiect. Anunțul a fost făcut de prefectul Alexandru Moldovan.

 Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, este promovat și finanțat în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă fiind implementat de Instituția Prefectului – Județul Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

”Facem precizarea că programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava va rămâne neschimbat, la aceeași adresă, pe toată durata lucrărilor de reabilitare ce se vor desfășura etapizat”,a  spus prefectul Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava