Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce în cursul zilei de vineri, 5 ianuarie a.c., a fost predat amplasamentul către constructor, astăzi 8 ianuarie prefectul Alexandru Moldovan a participat împreună cu membrii Unității de Implementare a Proiectului, reprezentanții proiectantului, constructorului și ai firmei care va asigura serviciile de supraveghere a lucrărilor – dirigenție de șantier la demararea lucrărilor de construire pentru proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”.

Prefectul Alexandru Moldovan a ținut să precizeze că programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava va rămâne neschimbat, la aceeași adresă, pe toată durata lucrărilor de reabilitare ce se vor desfășura etapizat.

Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, este promovat în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă prin apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1. și finanțat prin Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1- RENOVAREA INTEGRATĂ (CONSOLIDARE SEISMICĂ ȘI RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ) – Cod proiect C5-B1-21, fiind implementat de Instituția Prefectului – Județul Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

„În conformitate cu prevederile ordinului de începere a lucrărilor pe care l-am emis la finalul anului trecut, astăzi constructorul a demarat etapa de șantier, și am ținut să particip la acest eveniment pentru a transmite un semnal clar către toți cei implicați cu privire la importanța derulării în cele mai bune condiții a acestui proiect.

Încă din primul meu mandat ca prefect al județului am subliniat că nu putem oferi servicii de calitate către cetățeni dacă nu investim și în infrastructură. Îmi exprim încrederea că prin reabilitarea clădirilor în care funcționează serviciul de pașapoarte se vor crea condiții decente, în acord cu cerințele actuale, atât pentru cetățeni cât și pentru lucrătorii serviciului”, a spus Alexandru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava