Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în cursul zilei de ieri au început lucrările de construcție la sala de sport la Școala Gimnaziala nr.10 din cartierul Burdujeni. „În prezența reprezentanților firmei Simion Tehnoconstruct Botoșani, ai conducerii unității de învățământ, am stabilit că lucrările să le terminăm până la începerea noului an școlar, chiar dacă termenul de realizare conform contractului este de 15 luni”, a spus Ion Lungu. El a precizat că valoarea lucrărilor este de 1.000.000 de euro și vor fi suportate din veniturile proprii ale municipalității.

Primarul Sucevei a explicat că noua clădire va avea două niveluri funcționale, respectiv parterul cu teren de sport pentru baschet, tenis și volei, cu o suprafață de 687 mp, dar și o zonă pentru exerciții de încălzire și demisolul cu sală de tenis de masă, sală de forța și mobilitate, sală de aerobic și dansuri, birouri pentru profesori, vestiare și spatii tehnice.

„Sala va fi dotată cu instalații de climatizare moderne, inclusiv centrală tratare a aerului, cu recuperator de căldură și sistem de răcire a aerului și cu panouri solare pentru asigurarea apei calde menajere”, a mai precizat Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava