Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunță că după expirarea stării de urgență vor fi deschise toate parcurile din municipiu, precum și zona de agrement Tătărași. Ion Lungu a spus că decizia a fost luată în ședința de astăzi a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Suceava. Lungu a precizat că potrivit aceleiași hotărâri, în zona de agrement Tătărași va fi interzisă folosirea bărcilor și nu vor putea fi practicate activitățile sportive pe cele două terenuri de sport. De asemenea, locurile de joacă vor rămâne închise pe perioada stării de alertă.

Ion Lungu a mai declarat că și creșa din subordinea Primăriei Suceava va rămâne închisă.

El a adăugat că în aceeași hotărâre se mai precizează că se prelungește și suspendarea temporară a activității din bazarul Sucevei pe perioada stării de alertă. Ion Lungu a precizat că în funcție de evoluția situației epidemiologice, de data de 1 iunie 2020 se va reanaliza posibilitatea începerii activității în bazarul Sucevei.

Nu în ultimul rând, Ion Lungu a afirmat că potrivit aceleiași hotărâri fiecare vânzător din piețele agroalimentare din municipiul Suceava are obligația de a purta mască și mănuși de protecție. Produsele expuse la vânzare în piețele agroalimentare din Suceava vor fi protejate cu folie transparentă.

Lungu anunță deschiderea tuturor parcurilor din Suceava și a zonei de agrement Tătărași, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava