Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu a cerut suplimentarea forţei de muncă la lucrările de modernizare a punctului termic Obcini 4. El a făcut solicitarea în cadrul şedinţei comandamentului de lucru de marţi dimineaţă de la Primărie când s-a arătat îngrijorat de ritmul slab al lucrărilor din Obcini acolo unde gradul de execuţie este de doar 25%.

Lungu a spus că într-un fel îi înţelege pe constructori pentru că piaţa se confruntă cu o lipsă acută de muncitori după apariaţia dezechilibrelor mari între salariile de la stat şi cele din mediul privat dar trebuie să găsească soluţii pentru a finaliza lucrările până la data de 30 septembrie.

« Dacă la punctul termic Zamca 4 lucrările sunt în ordine şi  vor fi încheiate pe 30 septembrie la fel şi la punctul termic Centru Parc la punctul termic Obcini 4 avem o mare problemă cu stadiul lucrărilor care este de doar 25%. Am cerut constructorului suplimentarea echipelor de lucru însă am ajuns în situaţia în care ne confruntăm cu lipsa forţei de muncă pe piaţă. Asta s-a accentuat odată cu mărirea decalajelor între salariile de la stat şi cele din mediul privat. Oamenii au plecat la muncă afară », a spus Lungu. Primarul Ion Lungu a mai spus că cele 7 milioane de lei de la Guvern pentru modernizarea celor trei puncte termice vor veni în această săptămână subliniind că Autoritatea Naţională de Reglementare în  domeniul Energiei şi-a dat avizul fiind semnat şi contractul de finanţare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava