Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, raperul de la Șatra B.E.N.Z, pe numele lui real, Darius Vlad Crețan, care s-a stins din viață pe 16 octombrie, 2022 în urma unui infarct, chiar la el acasă, la vârsta de 37 de ani, îi păstrează vie memoria și se pregătește de lansarea filmului în care joacă acesta, „Visul”, notează click.ro.

„În decembrie 2021 primeam foarte des întrebarea „Unde e bărbată-tu?”, iar eu răspundeam la fel de des: „La pușcărie, la Rahova!”. Și era pe bune, pentru că acolo s-a filmat o bună parte din filmul „Visul”. Un actor merge să facă o piesă cu deținuții pentru festivalul penitenciarelor. Comedie. Scris  după o poveste reală. Mâine va fi proiecția la Rahova, pentru deținuți. Iar din 12 decembrie îl veți găsi în toate cinematografele din țară. „Iese înc-un film cu  mine, să vezi ce rol am / Încă una de pe lista cu lucruri la care visam” – Nosfe. Ce emoții am, baby!”, a postat Mădălina Cretan, cunoscută pe social media ca Soție de artist, pentru a anunța lansarea filmului în care joacă regretatul ei soț, potrivit sursei citate.

Mădălina a început să iasă la evenimentele mondene pentru că îi face bine acest lucru și a povestit că se pregătește de lansarea filmului în care joacă soțul ei. „Am început să ies la evenimente, simt că am nevoie de energia asta și mă ajută cumva, e bine. Cel mai important eveniment pe care îl pregătesc este avanpremiera și premiera filmului „Visul”  în care joacă Darius, lansarea următoarei lui piese în colaborare cu Feli și, de fapt, cel mai important eveniment  pe care îl pregătesc pentru decembrie este ziua fetiței noastre.”, a povestit soția de artist pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/madalina-cretan-sotia-lui-nosfe-mari-emotii-in-2321649.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava