Concert pascal
MOPAN Suceava

Niculina Stoican (52 de ani) a dat cărțile pe față în scandalul mocnit dintre ea și cunoscutul artist Constantin Enceanu (59 de ani). Acesta a dat în judecată „Ansamblul folcloric Maria Tănase” din Craiova, condus de colega Niculina Stoican, invocând faptul că nu a fost promovat de aproape două decenii. Cântareața condamnă gestul artistului, care își riscă astfel poziția și pensia, notează click.ro.

Scandalul a fost declanșat, în toamna acestui an, de către Constatin Enceanu care a decis să dea în judecată „ Ansamblul Maria Tănase” din Craiova, unde este angajat de peste 18 ani de zile.

Artistul a reclamat în instanță faptul că nu îi i-au fost recunoscute meritele și implicit, nu a mai fost promovat în toți acești ani.

Enceanu a intentat un proces la Tribunalul Dolj, care se ocupă de litigiile de muncă, unde a solicitat plata diferențelor salariale pentru perioada 2018-2020, pe care ar fi trebuit să le primească dacă ar fi fost promovat conform meritelor sale la gradul profesional IA.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Niculina Stoican, care conduce această instituție de cultură, a ținut să lămurească situația creată în cazul lui Constantin Enceanu.

Artista l-a avertizat pe Enceanu că decizia de a acționa în instanță instituția ar putea să-l coste pe artist mai mult decât s-ar fi așteptat, acesta riscând chiar să fie dat afară, fost care l-ar afecta serios ulterior la pensie.

„Nu m-a dat pe mine în judecată, a dat instituția. Ce să zic, în momentul în care treci din partea asta în partea cealaltă… E adevărat că eu vin dintre ei și sunt manager de șapte ani. Diferența este că lucrurile, atunci când ai responsabilitate legală, nu mai sunt așa de ușoare.”, a spus artista, in emisiunea de la Metropola Tv, potrivit sursei citate.

Niculina Stoican, manager de peste 7 ani al „Ansamblului Maria Tănase” din Craiova, susține că nu ea este vinovată de faptul că Enceanu nu a fost promovat.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/primetime/niculina-stoican-scandal-monstru-cu-constantin-2321414.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava