Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a transmis un mesaj astăzi de Ziua Internațională de Familiei arătând că obiectivul principal al acestei zile este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile acesteia – egalitatea, dragostea, respectul, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în vârstă, etc. Iată mesajul integral:

”Printr-o rezoluție din anul 1993, ziua de 15 mai a fost declarată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite ca fiind Ziua Internațională a Familiei.

Obiectivul principal al acestei zile este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile acesteia – egalitatea, dragostea, respectul, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în vârstă, etc.

Ziua Familiei este un prilej de sensibilizare a românilor și autorităților cu privire la problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra uniunea dintre soț, soție și copii.

Aniversarea de astăzi a Zilei Internaționale a Familiilor, care coincide și cu Ziua familiei române, aduce în atenție rolul clasei politice în promovarea respectului şi atenției pentru familie. Din acest punct de vedere, Guvernul PSD a adoptat numeroase strategii și proiecte destinate îmbunătățirii condiției familiilor din România, precum și pentru creșterea responsabilității românilor de a-și forma o familie.

Nu în ultimul rând, Ziua Familiei este o oportunitate de a face front comun împotriva fenomenului violenței domestice și pentru protejarea drepturilor copiilor.

Familiile sunt numite nucleul de bază a societăţii – ne naştem în familii, iar cei mai importanţi ani în dezvoltarea noastră sunt petrecuţi în căminele noastre. Dar fiecare familie este diferită, la fel cum avem culturi diferite, moduri de interacţiune diferite. Viețile noastre sunt atât de agitate, încât Ziua Familiei poate fi un bun prilej pentru a încetini acest ritm şi de a ne petrece timpul împreună.

Urez familiilor din comuna Berchișești un sincer La Mulți Ani, multă sănătate și îndeplinirea tuturor dorințelor!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava