Concert pascal
MOPAN Suceava

Controversata cântăreață pop Madonna a mărturisit că are o slăbiciune de o viață pentru Alain Delon și că Drake este ultimul bărbat care i-a atras atenția.

Ea a declarat pentru revista Us Weekly, potrivit contactmusic.com: „Cea mai mare dorință pe care vreau să mi-o îndeplinesc este să ies la o întâlnire romantică cu Drake – și doar să-l sărut.”

De asemenea, artista și-ar dori foarte mult să-l întâlnească pe Alain Delon: „Ultima dată când am rămas mută de uimire a fost atunci când Alain Delon m-a sunat în Copenhaga, în timpul ultimului meu turneu. Încercam să-l conving să aibă o apariție în timpul unui show mic pe care trebuia să-l susțin în Paris. A fost un șoc, pentru că îl iubesc atât de mult! Nu l-am întâlnit niciodată pe tip, îl știu doar din filme. Eram îndrăgostită până peste cap de el în adolescență.”, a mărturisit Madonna.

În cadrul aceluiași interviu, faimoasa cântăreață a mai spus că speră ca Barack Obama să o invite la Casa Albă înainte de a i se încheia mandatul de președinte. „Persoana pe care îmi doresc cel mai mult să o întâlnesc este președintele Obama. Când oare îl voi întâlni? Trebuie să mă invite la Casa Albă. Probabil crede că ar fi șocant ca eu să fiu acolo. Eu vorbesc serios. Poate dacă aș fi fost puțin mai așezată… sau poate dacă aș fi fost căsătorită cu Jay Z…”, a adăugat Madonna, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava