Concert pascal
MOPAN Suceava

Madonna, 64 de ani, se încăpățânează să ridice mereu ștacheta atunci când vine vorba de a atrage atenția cu clipurile ei provocatoare. După 40 de ani în industria muzicală, legendara artistă a scos cel mai îndrăzneț clip al ei, în care o putem vedea în ipostaze explicit erotice, alături de artista Tokischa, în vârstă de 26 de ani, notează click.ro.

Madonna a dat peste nas criticilor și a filmat cel mai provocator clip din întreaga ei carieră. În noua producție, publicul o poate vedea pe artistă în timp ce se sărută pasional cu mai tânăra colegă de breaslă, Tokischa, și cum amândouă se mângâie într-o manieră extrem de erotică, în timp ce se află la o petrecere. Madonna și Tokischa au publicat teaser-ul pe contul de social-media, iar anumite scene fierbinți nu au fost incluse în clipul postat pe YouTube. Nu se știe momentan motivul oficial al acestei decizii, dar este posibil ca platforma de streaming să demonetizeze clipurile în care apar acte «indecente».

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/madonna-sarutari-pasionale-si-ipostaze-erotice-2208119.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava