Madonna a depus o cerere pentru a înfia doi copii din Malawi, ţară din care a mai adoptat un băiat şi o fată potrivit contactmusic.com.

Faimoasa cântăreaţă s-a prezentat în faţa unui juriu, în Lilongwe, Malawi, miercuri, şi a aplicat pentru adoptarea a încă doi copii, pe care i-a şi adus cu ea la întrevedere, potrivit reporterilor locali ai publicaţiei Nyasa Times.

Avocatul artistei, Titus Mvalo, a confirmat că Madonna a înaintat documentele pentru adopţie, iar un purtător de cuvânt al tribunalului din Lilongwe a spus pentru Associated Press că vedeta va trebui să mai aştepte o săptămână pentru a afla decizia Curţii.

Madonna, care este mama biologică a doi copii, Rocco Ritchie, 16, şi Lourdes, 20, a adoptat primul copil, pe David Banda, dintr-un orfelinat din Malawi, în 2006, când încă mai era căsătorită cu Guy Ritchie. În 2009 l-a înfiat pe Mercy James, tot din Malawi.

Madonna a întemeiat în 2006 fundația ‘Raising Malawi’, care susține că a plătit milioane de dolari pentru finanțarea orfelinatelor și a altor instituții pentru protecția copiilor din Malawi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava