MOPAN Suceava

Madonna a depus o cerere pentru a înfia doi copii din Malawi, ţară din care a mai adoptat un băiat şi o fată potrivit contactmusic.com.

Faimoasa cântăreaţă s-a prezentat în faţa unui juriu, în Lilongwe, Malawi, miercuri, şi a aplicat pentru adoptarea a încă doi copii, pe care i-a şi adus cu ea la întrevedere, potrivit reporterilor locali ai publicaţiei Nyasa Times.

Avocatul artistei, Titus Mvalo, a confirmat că Madonna a înaintat documentele pentru adopţie, iar un purtător de cuvânt al tribunalului din Lilongwe a spus pentru Associated Press că vedeta va trebui să mai aştepte o săptămână pentru a afla decizia Curţii.

Madonna, care este mama biologică a doi copii, Rocco Ritchie, 16, şi Lourdes, 20, a adoptat primul copil, pe David Banda, dintr-un orfelinat din Malawi, în 2006, când încă mai era căsătorită cu Guy Ritchie. În 2009 l-a înfiat pe Mercy James, tot din Malawi.

Madonna a întemeiat în 2006 fundația ‘Raising Malawi’, care susține că a plătit milioane de dolari pentru finanțarea orfelinatelor și a altor instituții pentru protecția copiilor din Malawi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava