MOPAN Suceava

O nouă destinație de cumpărături a fost inaugurată astăzi în incinta Shopping City Suceava. Magazinul Contessa propune un concept modern de modă, fiind dedicat atât doamnelor și domnișoarelor, cât domnilor care vor să fie în pas cu moda.
Pentru  doamnele şi domnișoarele care intenţionează să îşi înnoiască garderoba de primăvară-vară, magazinul Contessa oferă o gamă variată de rochii aliniate la ultimele cerinţe ale modei. Fie că va doriţi să străluciţi într-o seară în club sau să fiţi cea mai elegantă la un eveniment special, magazinul Contessa sunt alegerea ideală.
De la rochii de seară, rochii de zi, la ținute office sau casual, toate sunt special realizate să satisfacă și cele mai exigente și rafinate  gusturi în materie de modă. În plus, magazinul Contessa vine să completeze oferta de marimi XXL de pe piaţa suceveană, pentru că aici veţi putea găsi articole începand de la marimea 34 si până la marimea 58 sau 60. Astfel, toate iubitoarele de shopping işi vor găsi ţinuta perfecta în magazinul Contessa.
Frumuseţe, eleganţă şi mult stil! Aceste criterii stau la baza colecţiei de primăvară. Culorile cele mai des întâlnite sunt rosul, negrul, muştarul, bej-ul şi bleumarinul, dar şi o nouă ţesătură de bumbac şi vâscoză. Produsele sunt import Polonia, de calitate superioară.
Oferta magazinului Contessa este permanent actualizată, colecțiile fiind schimbate periodic, în funcție de sezon. Contessa se gândeste la femeia modernă, activă si încrezătoare, mereu cu asteptări înalte vis-a-vis de calitate, linie si design.

Magazinul Contessa s-a deschis în Shopping City Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava