Concert pascal
MOPAN Suceava

Colegiul Psihologilor din România, filiala Constanța, în colaborare cu Asociația de Psihologie și Siguranță Rutieră PsihoTrafiQ și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează spectacolul caritabil „Magia Copilăriei”. Evenimentul este programat pentru data de marți, 20 iunie 2023, începând cu ora 18.00 și se va desfășura la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța.

Cunoscutul actor Dan Cojocaru va fi gazda acestei seri speciale, în timp ce scena va fi împărtășită cu o pleiadă de artiști talentați, cum ar fi Iulian Bratu, tenorul Doru Iftene, soprana Georgiana Costea Glugă, Andreea Bratu, Vali Osman, Andreea Feraru, Ioana Țuțuianu, Elena Vasile Călin, Liliana Cornilă și Georgiana Ioniță.

Spectacolul „Magia Copilăriei” este parte a seriei „Psihologie și muzică”, care dorește să aducă aproape de comunitate specialiști, psihologi, care să discute problemele cu care se confruntă constănțenii,  și reprezintă un efort de strângere de fonduri, care vor fi direcționate pentru a oferi un mediu mai prietenos și confortabil copiilor internați la Secția de pediatrie din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Organizatorii cred că muzica are un puternic efect terapeutic și îmbinarea acesteia cu psihologia poate contribui semnificativ la îmbunătățirea stării de bine a semenilor. Intrarea la eveniment este liberă, pe bază de invitații, care se vor distribui în limita locurilor disponibile.

„Prin combinarea psihologiei cu muzica, și prin transformarea acestui binom într-un act caritabil, dorim să aducem o schimbare pozitivă în viața copiilor bolnavi din Constanța. Ne străduim constant să fim activ implicați în comunitate și să creăm evenimente care generează fonduri pentru a aduce zâmbetul pe chipurile copiilor. Invităm toți constănțenii să se alăture cauzei noastre și să ne susțină în această misiune. Știm că nu este întotdeauna ușor, dar împreună putem face față acestor provocări. Fiecare dintre noi poate aduce o contribuție, fie prin participarea la eveniment, fie prin donații, și fiecare gest contează enorm pentru acei copii care au nevoie de sprijinul nostru. Ceea ce ne dorim cel mai mult este ca această inițiativă să creeze un val de solidaritate și empatie în întreaga comunitate, deoarece credem că doar împreună putem schimba lucrurile în bine. Fiecare dintre noi poate face diferența, indiferent cât de mică pare contribuția. Este esențial să îi sprijinim pe cei vulnerabili din comunitatea noastră și să investim în sănătatea și starea lor de bine. În acest fel, contribuim la dezvoltarea unei societăți mai sănătoase și mai puternice”, declară prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor din România, filiala Constanța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava