Concert pascal
MOPAN Suceava

Maria Ciobanu (83 ani) şi Marina Voica (84 ani) sunt sărbătoritele marca VIP ale săptămânii. Deşi nu au abandonat cariera muzicală, iată că pandemia de coronavirus le ţine departe de scenă, marea lor dragoste. Marina Voica se teme de boala care îi poate fi fatală, aşa că urmează regulile cu sfinţenie. Cât o priveşte pe Maria Ciobanu, stabilită în Florida, artista s-a văzut nevoită să anuleze vizita la Bucureşti, unde intenţiona să se serbeze, alături de cei dragi, potrivit click.ro.

Maria Ciobanu nu iese din vila din Florida, unde locuieşte împreună cu soţul ei, Mircea Câmpeanu, fiind ajutată de familia fetei sale, Camelia Filip, din Los Angeles. Iar Marina Voica, stabilită de peste 15 ani la Breaza, şi-a făcut un plan de bătaie, pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus:

”La Breaza nu există nici un caz de coronavirus, altfel, pe mine sigur m-ar ucide. Eu în aer liber nu port mască. Nici nu trebuie să o purtăm în aer curat, masca. Când văd pe cineva afară îi spun să lase masca, să inspire aer curat. Eu am în maşină mănuşi, spirt, dar şi magazinele în care intru sunt pregătite cu dezinfectant. Viaţa merge înainte. Cred că cel mai mare dar de la Dumnezeu este acela că suntem în viaţă”, a declarat artista pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reginele-muzicii-se-tem-pentru-viata-lor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava