Concert pascal
MOPAN Suceava

Este serioasă, dar mai mereu cu zâmbetul pe buze și gata să le sară în ajutor celor aflați în nevoie. Andreea Esca le sprijină acum pe femeile nevoiașe să-și facă gratuit testele care le-ar putea spune dacă suferă sau nu de cancer de col uterin sau de sân. În acest scop, o caravană va ajunge în zonele defavorizate din țară, dar este nevoie de fonduri, potrivit click.ro.

”Mama a fost asistent medical în Institutul Oncologic din București aproape toată viața. Multe povești din copilăria mea erau despre bolnavi de cancer. Și nu aveau un final fericit. Acum, datorită investigațiilor mult mai performante, cancerul de sân, de exemplu, poate fi învins dacă este depistat în fază incipientă. La fel și cel de col uterin. Doar că multe femei din România nu pot face aceste teste. Fundația Renașterea pune la dispoziție un mamovan care va călători prin toată țara și va face posibilă testarea Papanicolau și mamografii pentru femeile care nu au acces la ele. Cu o înscriere în cursa virtuală “Race for the Cure” oferiți o testare Papanicolau și cu patru  înscrieri dăruiți o mamografie acestor femei. Este valabil și pentru București.”, a scris Andreea Esca (48 de ani) pe pagina sa de Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-andreei-esca-multe-povesti-din-copilaria-mea-erau-despre-bolnavi-de-cancer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava