Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, a prezentat astăzi o parte din proiectele sale în ceea ce priveşte sportul şi activităţile de agrement din Suceava. Marian Andronache a ţinut să precizeze că pe perioada mandatului său de primar va pune un accent deosebit pe sport și agrement. „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a dezlipi copii din fața calculatoarelor, pentru a-i încuraja să facă mișcare. Pentru cei mici, cu vârste de până la 14 ani, vreau să modernizez cele 73 de locuri de joacă din Suceava în așa fel încât să corespundă normelor europene, și în fiecare cartier al municipiului să amenajez câte un loc de joacă de dimensiuni mari în care să regăsim și aparatură fitness pentru adulți, îngrădit, cu pază și program de funcționare”, a spus Marian Andronache. El consideră că terenurile de sport din curtea școlilor generale și a liceelor aparțin comunității, motiv pentru care acestea vor fi redate cetățenilor din vecinătatea lor, în așa fel încât să poată fi folosite de copiii sau adulții din cartierul respectiv, în afara orelor de curs și în week-end-uri.

Marian Andronache a mai declarat că sub conducerea sa, Primăria Suceava se va implica activ în organizarea campionatelor interșcolare și interliceale de fotbal, handbal, baschet și alte sporturi și premierea semnificativă a celor de pe podium.

„Construirea unor baze sportive intră în atenția mea însă, pentru început, îmi doresc să modernizez acele baze sportive existente care prezintă o stare de degradare avansată. Cum să ne putem gândi la investiții extravagante dacă noi nu putem moderniza bazele sportive pe care le avem? Și aici mă gândesc la acoperirea patinoarului artificial și modernizarea clădirii administrative, la modernizarea ștrandului Ițcani în așa fel încât să devină o bază sportivă ultramodernă”, a precizat candidatul PMP pentru Primăria Suceava. El a precizat că în calitate de primar va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Suceava să aibă o echipă de fotbal de liga întâi și o echipă de handbal în liga națională. Pentru a atinge aceste obiective, Marian Andronche a anunţat că vrea să modernizeze stadionul Ițcani în așa fel încât acesta să devină, împreună cu cel de la liceul sportiv, terenurile de antrenament ale echipei de fotbal. El a adăugat că şi stadionul Areni va fi modernizat în așa fel încât să îndeplinească toate cerințele necesare obținerii licențierii pentru liga întâi.

Andronache a arătat că cel mai important obiectiv pentru activități de agrement pe care vreau să-l amenajeze în mandatul său de primar este pădurea-parc din zona Șipote. „Mă voi lupta până la capăt să obțin acel teren și sunt ferm convins că voi reuși să-l scot din zona intereselor imobiliare și să construiesc cel mai frumos parc din zona de Nord-Est a țării”, a declarat Marian Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava