Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproximativ 100 de persoane cu preponderență oameni de afaceri din municipiul Câmpulung Moldovenesc și din localitățile limitrofe au participat miercuri,1 iunie, la o întâlnire cu senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru al fondurilor europene și al finanțelor publice în Guvernul Victor Ponta.

Reuniunea a avut loc la inițiativa candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, inginerul Adrian Posa, de față fiind prezenți președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor și senatorul PSD Neculai Bereanu. Adrian Posa a declarat că la întâlnire s-a discutat despre problemele stringente cu care se confruntă mediul de afaceri din zona Câmpulungului și s-au căutat soluții pentru rezolvarea lor.

”De lăudat este faptul că în această campanie electorală trei foști miniștri ai guvernului Ponta s-au interesat de municipiul Câmpulung Moldovenesc. Este pentru prima dată când într-o singură lună Câmpulungul este vizitat de atât de mulți miniștri. Niciun alt partid, niciodată în istoria municipiului nu a mobilizat atât de multe persoane publice cu funcții guvernamentale care să vină în sprijinul nostru al municipiului”, a subliniat candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc. Adrian Posa a precizat că în această perioadă a discutat cu mai mulți foși și actuali miniștri cu scopul de a aduce oameni de afaceri în Câmpulung Moldovenesc care să investească în dezvoltarea infrastructurii.

”În lunile viitoare acești fosti și actuali ministrii cu care am purtat discuții se vor deplasa la Câmpulung Moldovenesc pentru a pune în practică soluțiile pentru dezvoltarea municipiului”, a spus Posa care a adăugat că unii dintre miniștri au colaborat cu el pe când era director la Compania Națională a Uraniului. ”P.S.D. Câmpulung Moldovenesc vă invită duminică 5 iunie 2016 să votați candidații propuși de noi”, a mai spus Adrian Posa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava