Concert pascal
MOPAN Suceava

Din scandal în scandal! După ce i-a acuzat pe organizatorii de la Oktoberfest că nu au plătit-o, acum Dana Marijuana a pus tunurile pe foștii colegi din trupa „La Familia”. Dana îi acuză pe Sișu și Puya că i-ar fi luat și banii ei din concerte. Puya și Sișu au reacționat vehement la acuzele fostei lor colege, potrivit click.ro.

Invitată în podcastul lui Mihai Ghiță, Marijuana a declanșat un atac furibund la adresa foștior colegi din „La familia”, Puya și Sișu Tudor. I-a acuzat că nu i-au dat banii ce i se cuveneau din concerte și că i-au băgat în propriile buzunare, cu „tupeu de borfaș”, vorba cântecului.

Băieții de la trupa „La familia” nu au ezitat să-i dea o replică cât se poate de dură Marijuanei.

„Marijuana, să moară familia mea, ne acuzi de ani întregi că ți-am furat banii! Ai scris cărți, ai mers la emisiuni, ai fost la podcasturi, ai zis încontinuu că ți-am furat banii. Ce bani ți-am furat? Când să mergem la Nostalgia am discutat chestia asta și tu ai fost de acord că e ok. Am crezut atunci că ne-am înțeles. Ce să înțeleg, că ne-ai păcălit, că ne-ai mințit, că de fapt nu era ok?”, a spus, indignat, Puya.

Sișu a acuzat-o, la rândul lui, pe Marijuana că nu știe să facă piese rap.

„Să vii tu acum, după 20 de ani, să spui că noi te-am păcălit pe tine?! Nouă ne-a fost milă de tine și te-am ajutat! Noi nu ne-am dat seama că ție doar îți place să fii văzută ca prima femeie rapper din România. Nu ne-am dat seama că tu nu știi să faci asta! Îți doresc minte în cap! Noi pe 19 avem lansare, te invităm să cânți cu noi piesa «Tupeu de borfaș» și uităm și de data aceasta că esti sora noastră și nu avem niciun resentiment!”, au spus băieții din La Familia, încercând să închidă, elegant, scandalul cu fosta lor colegă de scenă, Dana Coteanu, alias Marijuana.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/primetime/marijuana-in-scandal-cu-puya-si-sisu-ii-acuza-ca-2313047.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava