Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Marius Manole a înghețat de frig, la propriu, în timpul unui spectacol în Birmingham, regiune situată la 160 de kilometri de Londra. Actorul a avut parte de clipele grele, căci a intrat în în șoc hipotermic, notează click.ro.

Carmen Tănase, Maria Obretin și Marius Manole au jucat excepțional, căci publicul nu a observat că actorul suferea de frig. „Ce avem noi aici?” este o piesă de teatru scrisă și regizată de Lia Bugnar. „Acuma, ori suntem noi devastator de comici, ori lor le e foarte dor de casă. Ori ambele. Că noi asemenea reacții n-am mai avut la acest spectacol. A fost că un tzunami de hohote care a luat actorii pe sus și i-a făcut să se urce pe energia spectatorilor ca surferul pe valul uriaș.”, a spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar a oferit detalii despre starea pe care a avut-o Marius Manole. Din cauza frigului, a faptului că era gol și transpirat, Marius Manole a suferit un șoc hipotermic, în fața tuturor celor prezenți în sală. „Pentru că englezii ăștia cred diferit despre căldură. Ei cred că frigul de crapă pietrele e tot o variantă a căldurii. Varianta pe care ne-au oferit-o pe scenă și în culise.”, a mai spus Lia Bugnar, conform sursei citate.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marius-manole-in-soc-hipotermic-pe-scena-la-2238305.html

Marius Manole, în șoc hipotermic pe scenă, la Birmingham, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava