Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Marius Manole a răbufnit pe pagina personală de Facebook la adresa primarului Nicușor Dan și a oamenilor pe care acesta i-a ales pentru a coordona domeniul Culturii. Marius Manole se declară dezamăgit de modul în care Nicușor Dan conduce Capitala și regretă nespus că a îndemnat oamenii să îi acorde votul de încredere, notează click.ro.

„Să vă fie rușine, Diana Punga, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. E penibil că am ajuns ca două parvenite să controleaze cultura în București. O profesoară de matematică membră PNL, fostă membră ALDE și doamna Punga, fostă șefă de campanie a lui Nicușor Dan, fără niciun fel de expertiză în domeniul culturii. Ăsta e managementul «performant» promis de Nicușor Dan. Nicușor, mă sunai în ziua votării… erai disperat că Firea era peste tine… Te-am votat, i-am implorat și pe alții să o facă și acum mi-e rușine. Am greeeeeeeeeșit! Data viitoare să le suni pe doamna Punga și pe doamna Fedorca să te ajute să devii primar. Nu ți-e rușine?”, a fost mesajul pe care Marius Manole l-a scris pe pagina personală de Facebook, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marius-manole-atac-dur-la-adresa-lui-nicusor-dan-513321.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava