Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Bacău a găzduit la finalul săptămânii trecute cea de-a XXIV-a ediție a Campionatului Național Universitar de atletism. Nu mai puțin de 25 de centre universitare din țara noastră au avut reprezentanți la competiția indoor organizată de Federația Sportului Școlar și Universitar, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Ştiințe ale Mişcării Sportului şi Sănătății, cu sprijinul Federației Române de Atletism, al Direcției Județene pentru Tineret şi Sport Bacău şi al Inspectoratului Județean Şcolar Bacău.

Printre laureații universitari din anul 2019 se află și doi atleți care au reprezentat Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Marius Musteață, sportiv pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava, a izbutit să se impună în proba de aruncare a greutății, cu o performanță de 18,76 metri, rezultat în urma căruia a primit și o distincție specială din partea Federației Române Atlertism.

La rândul său, Natanael Rotaru, elevul lui Radu Mihalescu la Clubul Sportiv Municipal, a câștigat cursa de 5 kilometri marș cu timpul de 22 minute, 26 secunde și 8 sutimi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava