Super-producătorul Mark Ronson a glumit că „a urmărit-o” pe Miley Cyrus „timp de patru ani”, până să o facă pe artistă să accepte să colaboreze cu el, notează contactmusic.com.

Cei doi muzicieni au colaborat la piesa „The Most”, inclusă pe noul album al artistei – She Is Coming – dar și la „Nothing Breaks Like a Heart”, piesă care va fi inclusă pe următorul material discografic al lui Mark Ronson – ‘Late Night Feelings’.

Într-un interviu pentru ziarul Daily Star, Ronson a povestit: „Mereu se întâmplă chestii care te pun ăntr-o postură stânjenitoare… Cu Miley – i-am dat mesaje, sau mai bine spus am urmărit-o, timp de patru ani, înainte să accepte colaboreze cu mine!”

Într-un interviu anterior, despre colaborarea cu Miley, Mark Ronson a mai spus, potrivit contactmusic.com: „Amândoi am simțit că există chimie. Asta m-a făcut să lucrez cu Miley. Chiar este una dintre cele mai mari voci cu care am lucrat vreodată.”

Muzicianul a adăugat că noul single a fost mai ușor de făcut decât ‘Uptown Funk’ – hit lansat în 2014 împreună cu Bruno Mars. „În prima zi în care ea a venit la studio a înregistrat refrenul și a scris versurile. ‘Uptown Funk’ s-a scris în șapte luni, de asta am fost mai mult decât încântat să am parte de ceva atât de special.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava