Concert pascal
MOPAN Suceava

Super-producătorul Mark Ronson a glumit că „a urmărit-o” pe Miley Cyrus „timp de patru ani”, până să o facă pe artistă să accepte să colaboreze cu el, notează contactmusic.com.

Cei doi muzicieni au colaborat la piesa „The Most”, inclusă pe noul album al artistei – She Is Coming – dar și la „Nothing Breaks Like a Heart”, piesă care va fi inclusă pe următorul material discografic al lui Mark Ronson – ‘Late Night Feelings’.

Într-un interviu pentru ziarul Daily Star, Ronson a povestit: „Mereu se întâmplă chestii care te pun ăntr-o postură stânjenitoare… Cu Miley – i-am dat mesaje, sau mai bine spus am urmărit-o, timp de patru ani, înainte să accepte colaboreze cu mine!”

Într-un interviu anterior, despre colaborarea cu Miley, Mark Ronson a mai spus, potrivit contactmusic.com: „Amândoi am simțit că există chimie. Asta m-a făcut să lucrez cu Miley. Chiar este una dintre cele mai mari voci cu care am lucrat vreodată.”

Muzicianul a adăugat că noul single a fost mai ușor de făcut decât ‘Uptown Funk’ – hit lansat în 2014 împreună cu Bruno Mars. „În prima zi în care ea a venit la studio a înregistrat refrenul și a scris versurile. ‘Uptown Funk’ s-a scris în șapte luni, de asta am fost mai mult decât încântat să am parte de ceva atât de special.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava