Concert pascal
MOPAN Suceava

Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, a susţinut un concert emoţionant în sala Collosseum din incinta Caesar Palace din Las Vegas duminică, 9 iunie. Evenimentul a fost unul cu totul special întrucât a marcat finalul contractului cântăreţei în locul în care a susţinut 1,140 de concerte în cele două decenii în care a fost o prezenţă nelipsită de la evenimentele organizate la Caesar Palace. Seara a fost una de neuitat pentru Celine Dion care a urcat pe scenă însoţită de copii săi şi şi-a adus aminte, cu lacrimi în ochi, de cel care i-a fost manager, cel mai bun prieten, dar şi partener de viată, Rene Angelil, notează click.ro.

„Sunt mândră şi emoţionată profund de ceea ce am reuşit să realizam la Caesar Palace. Povestea a început în urmă cu 16 ani, atunci când eu şi Rene am împărţit acelaşi vis. Întreaga experienţă de aici a jucat un rol esenţial în dezvoltarea carierei mele şi voi preţui aceste momente pe vecie. Sunt o mulţime de oameni cărora le sunt recunoscătoare, dar cea mai mare mulţumire se îndreaptă către fanii care ne-au oferit posbilitatea de a face ceea ce ne place cel mai mult”, au fost cuvintele lui Celine Dion, potrivit dailymail.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/celine-dion-cu-ochii-lacrimi-pe-scena-din-las-vegas-ce-omagiu-i-adus-fostului-sot

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava