Mark Wahlberg a răspuns dur colegilor săi din ‘Lone Survivor’ – un film bazat pe memoriile unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic – care s-au plâns de rigorile antrenammentelor pe care au trebuit să le facă pentru a filma această peliculă, informează contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 42 de ani a declarat, după ce a avut loc, marți, premiera acestui film: ”Pentru actorii care stau acolo și spun: ‘Oh, am făcut antrenamente SEAL’… Nu mă interesează ce ai făcut tu. Nu ai făcut ce au făcut acești tipi. Cum poate spune o persoană că rolul pe care l-a jucat a fost atât de greu de parcă s-ar fi aflat în armată? Cum îndrăznești, când tu doar stai pe un scaun două ore și aștepți ca machiajul să-ți fie gata. Nu-mi pasă că ți-a înțepenit fundul acolo. La sfârșitul zilei, tu ai mers acasă. Ai mers în camera de hotel. Ai putut să-ți comanzi un nenorocit de pui.”

Mark a încercat să se calmeze la un moment dat și și-a cerut scuze: ”Îmi pare rău că m-am pierdut cu firea. Nu-mi mai puneți alte întrebări în seara aceasta.”, a adăugat elm potrivit sursei citate.

Mark Wahlberg, foarte nervos pe colegii săi din 'Lone Survivor', 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava