Trasee Eminesciene

Vineri, 7 mai, ora 08.15, la sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-a prezentat un bărbat din com. Siminicea, care a sesizat faptul că la ora 07.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208T de pe raza satului Fetești, com. Adâncata, a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt  autoturism, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

La aceeași dată, orele 14.30, la sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-a prezentat și un bărbat de 42 de ani din sat Fetești, com. Adâncata, care a declarat că a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier.  Cu ocazia verificării în baza de date privind evidența posesorilor permiselor de conducere s-a stabilit că bărbatul de 42 de ani nu posedă permis de conducere.

În urma verificării autoturismului condus de bărbatul de 42 de ani s-a stabilit faptul că acesta figurează cu mențiuni – respectiv sechestru instituit de Serviciul Fiscal Municipal Fălticeni din Municipiul Fălticeni. A fost contactat telefonic executorul judecătoresc care a instituit măsura, aducându-i-se la cunoștință despre faptul că a fost identificat în trafic autovehiculul susmenționat.

S-a întocmit proces verbal de depistare sechestru și a fost ridicat certificatul de înmatriculare și cartea de identitate ale autoturismului.

Totodată, față de șoferul de 42 de ani a fost întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii prevăzute de art. 335 alin. 1 C.P., urmând a fi soluționat procedural.

Mașină pusă sub sechestru de Fisc implicată într-un accident la Fetești-Adâncata, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava