Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii Biroului de Combaterea Delictelor Silvice Suceava în cooperare cu specialiştii Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat activități specifice pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii silvice.

În urma verificării legalității activităților de achiziție, debitare și comercializare a materialelor lemnoase desfășurate de o societate comercială cu sediul social în comuna Stulpicani, echipa de control a constatat faptul că, agentul economic nu deține în depozit cantitatea 149,25 m.c. material lemnos, diferență stabilită în urma comparării stocurilor scriptice cu cele faptice, a livrat fără proveniență legală cantitatea de 28,08 m.c. bușteni pentru gater de esență rășinoase și a încălcat legislația silvică, motiv pentru care, s-a dispus aplicarea a 3 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 20.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea  valorică a cantităţii de 177,33 m.c. material lemnos de diferite sortimente, în valoare de 40.835 lei.

În cadrul verificării activității unei societăți comerciale cu sediul social în comuna Valea Moldovei pe linia respectării legislației silvice, echipa de control a constatat faptul că, agentul economic nu a respectat normele legale în ceea ce privește modul de raportare a datelor în aplicațiile informatizate pe linie de silvicultură și modul de emitere al formularelor cu regim special, motiv pentru care, agentul economic a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, fiind aplicate 2 amenzi în cuantum total de 8.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava