MOPAN Suceava

Proaspăt intrat în echipa DigiFM, Vlad Craioveanu preia Matinalul DigiFM, din august până în toamnă. Timp de cinci săptămâni, în care Matinalii Digi FM vor fi în vacanță, realizatorul „bun după masă, dar și în drum spre casă” trece la ora de vară, pentru un program ușureanu’, de vacanță.
Începând cu 2 august, Craioveanu „va trata” diminețile cu lejeritate, ca-n vreme de concedii, tocmai de aceea și ora de început a programului este 7:00, cu jumătate de oră mai târziu decât în restul anului. Mai devreme nu se poate, mai lejer nu există!
„Eu sunt un tip destul de relaxat. Dacă nu e vreun vulcan prin preajmă, nici că mă deranjez să fac valuri. Prefer marea calmă. Și asta o să aduc și pe frecvențele Digi FM. Un matinal ușureanu’, ceva relaxant, de vară. Să nu ne încordăm, că face rău la ten. Să ne relaxăm împreună, ca într-un mult așteptat concediu. Uite, chiar așa. Îți faci concediul cu mine, la radio”, le transmite Vlad Craioveanu ascultătorilor Digi FM.
De luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, Vlad Craioveanu face un matinal ușureanu. În ultima lună de vară și în primele zile de toamnă ascultătorii au muzică, știri și un vibe de vacanță, doar la Digi FM. Ca să știi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava