Comenzi MOPAN Suceava

Vineri, 15 mai 2015, ora 16:30, în City Gallery din incinta Carrefour Shopping City Suceava, Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava a organizat simpozionul „Familia între tradiţie şi modernitate”. Ziua de 15 mai a fost declarată „Ziua Internațională a Familiilor” prin rezoluția adoptată la 20 septembrie 1993 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.
Deschiderea oficială a evenimentului i-a aparţinut preşedintei OFSD Suceava, Oana Pintilei, apreciind că „Ziua de 15 mai ar trebui să fie pentru noi toţi o ocazie de sărbătoare, de linişte în cadrul fiecărei familii. Sărbătorirea acestei zile are o mare importanţă pentru Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava, care acordă sprijin în mod constant şi contribuie la îmbunătăţirea cadrului social în vederea creşterii rolului familiei în viaţa socială.”


În aceste condiţii, prin intermediul acestui eveniment prin care s-a celebrat familia, OFSD Suceava a strâns din donaţiile celor peste 70 de participanţi suma de 1000 lei, bani ce vor veni în sprijinul unei familii defavorizate din comuna Adâncata sub formă de alimente şi rechizite necesare celor trei copii aflaţi în întreţinere.
În continuare evenimentul a fost moderat de către Vicepreşedintele OFSD pe domeniul Educaţie, Mihai Gabriela. Lectorul Univ. dr. Petruţa Rusu a vorbit despre importanţa şi rolul pe care îl are fiecare părinte într-o familie, despre împărţirea responsabilităţilor casnice astfel încât să existe armonie în acel cămin. O altă invitată, medicul Maricela Cobuz, a vorbit despre sănătatea unei familii şi despre combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor.


Printre invitaţi s-a numărat şi familia Lavric Gavril şi Viorica, din oraşul Gura Humorului, care a împărtăşit participanţilor de la acest simpozion, care sunt reţetele de succes pentru longevitatea unei familii în pragul împlinirii a 56 de ani de căsnicie.
În cadrul evenimentului, a avut loc o expoziţie de fotografii care au surprins familia între tradiţie şi modernitate.

Simpozion OFSD „Familia între tradiţie şi modernitate”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava