Concert pascal
MOPAN Suceava

Matthew Perry (53 de ani), cunoscut mai ales ca Chandler din celebrul serial „Prietenii tăi”, a făcut mărturisiri șocante despre dependența sa de droguri. El a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, în urmă cu câțiva ani, iar acest episod l-a făcut să își schimbe total atitudinea, notează click.ro.

Perry susține că, în 2018, aproape că a murit din cauza dependenței sale de opiacee. A suferit nu mai puțin de 14 operații la stomac și a fost internat la dezintoxicare de 15 ori. Dependența de alcool și de droguri i-a distrus viața, dar acum este hotărât să îi ajute și pe alții, spunându-și sincer povestea.

„Am fost conectat la un aparat numit EMCO, care practic te ține în viață. Pompează aer în plămânii tăi și ajută cu circulația sângelui. Aproape nimeni nu supraviețuiește acest stadiu. Din cinci persoane câte eram atunci ținute de acele mașinării, doar eu mai sunt în viață”, a declarat Matthew Perry, pentru revista americană People, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/matthew-perry-la-un-pas-de-moarte-din-cauza-2214147.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava