Concert pascal
MOPAN Suceava

Maurice Munteanu a reacționat la declarațiile făcute de profesorul universitar Șerban Puiu, de la Universitatea de Teatru și Film, din București, în care se referea într-o manieră scandaloasă în privința studentelor. Criticul de modă a dezvăluit umilințele pe care le-a suferit la 18 ani, din partea lui Florin Zamfirescu și a regizorului Gelu Colceag, din cauza orientării sale sexuale, notează click.ro.

Maurice a mărturisit că Zamfirescu i-a spus chiar în timpul examenului de admitere că orientarea sa sexuală este «o problemă» în cadrul instituției, iar unul dintre asistenți a dezaprobat categoric faptul că este homosexual.

«În timpul unei alte probe, fix în momentul monologului, Ion Cojar, care mă dorea la clasă, este abordat de un asistent. Eu aud ce îi spune asistentul – „nu îl luați pe ăsta, că e homosexual!”. Repet – aveam 18 ani și mă aflam pe o scenă, în fața unei comisii de admitere. Și mi-am continuat proba. Deși aș fi preferat să mor. Dumneavoastră cum ați fi procedat?», e parte din mesajul scris de Maurice Munteanu pe Facebook.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maurice-munteanu-acuzatii-grave-pentru-florin-2209395.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava