Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut mai bine de trei ani de la moartea subită a lui Răzvan Ciobanu, însă, chiar și așa, prietenii care l-au iubit nu l-au uitat! Maurice Munteanu, unul dintre apropiații regretatului designer de modă, a mărturisit într-un interviu acordat reporterilor Click! cât de dor îi este de petrecerile împreună cu fostul lui coleg de la „Bravo, ai Stil”.

„Nu l-am mai visat pe Răzvan dar ne-am adus aminte recent, eu și o prietenă, acum câteva zile, de o petrecere care a avut loc acum douăzeci și ceva de ani, unde s-au întâmplat foarte multe chestii amuzante. În seara respectivă, Răzvan făcea parte din invitați, așa că am rememorat câteva momente funny pe care nu puteam să le uitam! Sper să fie bine acolo unde este! Răzvan era un spirit viu, era un tip extrem de creativ care din păcate nu a reușit să pună frână emoționalului și emoționalul a reușit să îl dea peste cap”, a declarat Maurice Munteanu pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maurice-munteanu-dezvaluiri-la-trei-ani-de-la-2207952.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava