Concert pascal
MOPAN Suceava

Veste bună pentru admiratorii care încă mai sperau la inima Larisei Iordache, campioana europeană la bârnă. Gimnasta este din nou singură, iar reporterii Click! au aflat motivul despărțirii celor doi, dar și cât de mult a suferit aceasta după separarea de partenerul său de viață.

Din păcate, în spatele zâmbetului și al aspectului fizic impecabil, Larisa Iordache trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

„Eu cu fostul meu iubit nu mai rezonam din foarte multe puncte de vedere, așa că ne-am despărțit după doi ani de relație. Am constatat că trebuie să ne vedem fiecare de drumul nostru și să reușim pe ceea ce ne-am propus, plus că nu mai era iubirea aceea de care fiecare om are nevoie, dar acum sunt foarte bine, mi-am revenit. La început a fost greu, bineînțeles, dar acum sunt bine! Ne-am despărțit de două luni jumătate – trei. Am suferit după această despărțire, tocmai de aia am și slăbit, dar acum m-am echilibrat”, a declarat Larisa Iordache, pentru Click!.

Larisa Iordache a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că nu este exclus ca în perioada următoare să apeleze la bisturiu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/suferinta-nestiuta-a-larisei-iordache-am-slabit-2209176.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava