Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 29 aprilie s-au împlinit trei ani de la moartea tragică a creatorului de modă Răzvan Ciobanu! Din păcate, pe la mormântul creatorului de modă de la Cimitirul Progresul din Capitală bate vântul. Doar mama regretatului designer a mai venit la locul de veci și i-a făcut un mic parastas. Alin Gălățescu își amintește ziua înmormântării lui Răzvan Ciobanu, atunci când lumea s-a înghesuit ca la urs la căpătâiul acestuia, notează click.ro.

Destinul designerului Răzvan Ciobanu avea să se frângă la doar 43 de ani. În urmă cu trei ani, chiar în doua zi de Paște, cunoscutul creator de modă s-a stins într-un tragic accident rutier, ce a avut loc în localitatea Săcele, din Județul Constanța. La acel moment, moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu a îndurerat întreaga țară, oamenii înghesuindu-se ca la urs la înmormântarea de la cimitirul Progresul.

Stilistul Alin Gălățescu a rememorat momentul dureros al despărțirii de Răzvan Ciobanu, care i-a rămas întipărit în suflet și în minte.

Deși nu a mai avut puterea să treacă pe la mormântul prietenului său, stilistul Alin Gălățescu a dezvăluit că îi va aduce un omagiu marelui designer pe 17 mai. „La cimitir nu am ajuns. Eu de abia ajung și la părinții mei la mormânt. Viitorul Omagiu dedicat prietenului și designerului Răzvan Ciobanu o sa aibă loc marți 17 mai, la finalul viitoarei ediții, a 22-a, a Galei Avanpremiere, atunci când o sa fie decernat «Premiul Avanpremiere- Răzvan Ciobanu 2022» – un moment cu totul aparte!”, a dezvăluit Alin Gălățescu, pentru Click !

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razvan-ciobanu-uitat-de-toti-la-trei-ani-de-la-589824.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava