Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația județeană a TSD Suceava regretă faptul că actualul „guWERN-Orban” nu înțelege să respecte legile și încearcă prin tot felul de minciuni să acopere o realitate îngrozitoare pentru toți tinerii din România – nu vrea cu niciun chip să dea bani pentru alocațiile copiilor.

”Domnule premier Ludovic Orban de ce spuneți că nu există o sursă de venit pentru dublarea alocațiilor pentru copii, o lege votată în Parlament de PSD? Vă indicăm noi o sursă de venit – impozitarea pensiilor speciale. Domnule Orban ne-ați obișnuit să nu respectați legile și Constituția, dar nu aveți dreptul acesta. În campania electorală ați promis eliminarea pensiilor speciale în prima lună de guvernare. Au trecut 7 luni și ne dăm seama că a fost doar o minciună electorală. Domnule Orban, eliminați pensiile speciale și veți avea bani să măriți alocațiile copiilor! Constatăm, din păcate, că „guWERN-ul PNL” găsește bani doar când e vorba de clientela sa politică și aici putem vedea achizițiile pe zeci de milioane de euro făcute către firmele de casa ale PNL. Dacă pensiile speciale nu pot fi eliminate, impozitați-le cu 90 %, așa cum a propus PSD și veți avea bani!”, a transmis președintele TSD Suceava, George Șoldan.

Organizația județeană a TSD Suceava își exprimă totalul dezacord cu privire la declarațiile premierului care spunea că alocațiile mărite pentru copii nu sunt altceva decât „pomeni” electorale, însă crede că domnul Ludovic Orban va găsi de cuviință să își ceară scuze ”după ce perioada de mahmureală generată de consumul de whisky din biroul de la Palatul Victoria și de bere de la terasele din centrul Vechi al Capitalei va fi trecut. Sperăm într-o revenire grabnică a sa!”.

Mesaj de la Șoldan: „Eliminați pensiile speciale și veți avea bani să plătiți alocațiile copiilor”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava