Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua de 21 aprilie este una specială pentru îndrăgita actriță Maia Morgenstern. Fiica cea mică a actriței împlinește 19 ani, iar vedeta a profitat de ocazie pentru a-i transmite cele mai bune gânduri și în mediul online, notează click.ro.

Viața Maiei Morgenstern a fost plină de suișuri și coborâșuri. Deși în sfera profesioanlă a avut parte de numeroase reușite, iar numele său a ajuns să fie cunoscut chiar și peste Ocean, nu se poate spune același lucru și despre viața personală. Actrița nu a avut noroc în dragoste, însă în urma relațiilor pe care le-a avut a devenit mama a trei copii de care este nespus de mândră. Tudor Istodor, Cabiria Morgenstern și Isadora Băltățeanu.

Maia Morgenstern vorbea cu emoție despre nașterea fiicei sale, Isadora. Actrița a adus-o pe lume atunci când avea 40 de ani și a etichetat sarcina ca fiind un act de curaj, ținând cont de vârsta pe care o avea la acea vreme, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mezina-maiei-morgenstern-implineste-19-ani-588967.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava