Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael Douglas intenționează să o ˝împingă˝ pe Catherine Zeta-Jones spre un film cu supereroi după ce el a jucat în pelicula Marvel ´Ant-Man´, potrivit contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 70 de ani, îl interpretează pe Hank Pym în cel mai recent film Marvel de succes, ´Ant-Man´, și crede că soția lui, în vârstă de 45 de ani, ar fi perfectă într-un rol similar.

Întrebat dacă frumusețea galeză ar fi interesată de interpretarea unei super-eroine, el a spus: ˝Sunt sigur că ar putea fi. Am s-o împing spre un astfel de rol deoarece în povestea lui Hank Pym acesta și-a pierdut soția; așa că poate ea are parte de o întoarcere, iar noi putem lucra împreună.˝

Cu toate acestea, starul a recunoscut că partenera lui de viață din ultimii 15 ani nu a fost impresionată de înfățișarea pe care a avut-o pe durata filmărilor pentru pelicula din universul Marvel, fiindcă aceasta ura barba pe care a lăsat-o să crească pentru rol.

Michael a mărturisit: ˝Catherine ura barba așa că am scăpat de ea imediat ce am terminat filmările.˝

Deși legendarul actor – care are fiul Cameron, în vârstă de 36 de ani, dintr-o căsnicie anterioară și copiii Dylan, de 14 ani, și Carys, de 12 ani, cu Catherine – este mereu asaltat cu oferte de apariții în producții cinematografice, a dezvăluit că Dylan a fost cel care l-a convins să accepte rolul din ´Ant-Man´, mai scrie sursa citată.

Vorbind la premiera din Londra a peliculei, el a declarat pentru ziarul Daily Star: ˝Câțiva dintre prietenii mei – Danny DeVito și Jack Nicholson – au avut ocazia să joace rolurile ´The Penguin´ și ´The Joker´, așa că eu nu am anticipat o asemenea experiență pentru mine. Dar când am primit scenariul fiul meu s-a uitat fix în ochii mei și mi-a spus: ´Nici să nu te gândești, vei face treaba asta!´˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava