Concert pascal
MOPAN Suceava

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, a înfiinţat o bursă de studiu dedicată domeniului modei, în memoria fostei sale iubite, designerul L’Wren Scott, care s-a sinucis în martie 2014, informează contactmusic.com. Studenții liceului de artă Central Saint Martins din Londra, vor fi beneficiarii bursei.

Programul de studii va debuta în luna octombrie, iar studenţii care vor obţine bursele vor primi bani pentru plata cursurilor şi, de asemenea, pentru cheltuielile de întreţinere. Fabio Piras, director în cadrul școlii Central Saint Martins, a spus, potrivit ContactMusic: „Sunt extrem de recunoscător că am primit acest program de studii extrem de generos din partea lui Mick Jagger, în numele lui L’Wren Scott.”

Moartea creatoarei de modă L’Wren Scott a şocat, anul trecut, în martie, lumea modei. Mick Jagger, 71, a fost cel care și-a găsit iubita spânzurată în casa ei din New York. După moartea ei, muzicianul a declarat: „Era o prezență minunată, iar talentul ei era foarte admirat, nu doar de mine. Sunt emoționat că atât de multă lume i-a adus un tribut, de asemenea, m-au mișcat foarte tare mesajele de susținere pe care le-am primit. Nu o voi uita niciodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava