Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Mick Jagger face încontinuu flotări, potrivit prietenului său Dave Stewart, care a petrecut foarte mult timp alături de el în studioul de înregistrări.

Fostul chitarist al trupei Eurythmics, Dave Stewart, a spus pentru The Sun, conform contactmusic.com: „Odată, eram într-un loc numit Mustique, iar el are o cameră care este vis-a-vis de o sală de sport, acolo înregistram. În timp ce eu lucram la ceva, el a făcut rapid 120 de flotări. Apoi, după ce am mai muncit puțin, a făcut vreo 300 de genuflexiuni. Apoi a alergat puțin.”

La începutul lunii aprilie, Mick Jagger a fost supus unei intervenții pe cord pentru înlocuirea valvei aortice, pentru că tulburarea de care suferea starul ar fi putut duce la insuficienţă cardiacă şi chiar la deces în urma unui infarct. Chris, fratele mai mic al lui Mick Jagger, a precizat, după intervenția chirurgicală, că tulburarea cardiacă i-a fost diagnosticată lui Jagger după un control de rutină. Totodată, fratele artistului a spus că şi tatăl lui Mick a murit din cauza aceleiaşi probleme.

La scurt timp după operație, muzicianul britanic a vrut să arate fanilor că este în formă maximă, astfel, a publicat un clip pe Twitter în care apare făcând mișcările de dans care l-au făcut celebru. Clipul de 22 de secunde publicat pe contul de Twitter al lui Mick Jagger a adunat aproape 8 milioane de vizualizări în 24 de ore.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava