Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost jurat la emisiunea iUmor timp de 13 sezoane petrecute alături de Delia Matache și Cheloo.

Mihai Bendeac (40 de ani) a plecat în 2022 de la Antena 1 și a întrerupt atunci colaborarea cu postul de televiziune. S-a scris că a fost o „despărțire” cu scandal și că actorul a plecat de la iUmor pentru că ar fi avut o altercație cu Cheloo. Sătul să i se tot adreseze întrebareape care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, acolo unde a povestit că tot ceea ce se aude nu are nicio legătură cu realitatea, notează click.ro.

„Mi-e teamă că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. Indiferent ce aș face, oriunde aș merge, se găsesc persoane care să mă întrebe în legătură cu această chestiune, lucru care a început să mă deranjeze visceral. Ciudat este faptul că, fiind implicat într-un proces, nu pot răspunde la întrebare. Tot ce pot să vă spun este că speculațiile apărute în presă nu au NICIUN fel de legătură cu realitatea. (…) Cunosc domeniul și știu ce se întâmplă în general în emisiuni. Vă jur că nu a existat niciodată în istoria televiziunii din România un show atât de sincer precum a fost iUmor atâta timp cât eu am făcut parte din el. Mă roade cumva faptul că nu pot enunța în mod precis ce a condus la această despărțire. Sper din tot sufletul să nu fiu nevoit să ajung într-o fază procesuală unde voi fi obligat să spun motivul”, e parte din mesajul lui Mihai Bendeac, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-bendeac-foc-si-para-dupa-ce-a-plecat-de-la-2337336.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava