Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Bobonete se numără printre persoanele care au încercat să îi transmită un semnal de alarmă lui Cătălin Bordea referitor la faptul că între ea și Spike, ex-cel mai bun prieten al comediantului, erau șanse să existe mai mult decât o relație de prietenie, notează click.ro.

Aflat în timpul podcastului alături de Mihai Bobonete și Nelu Cortea, comediantul Cătălin Bordea a fost luat la bani mărunți de actor, cel care l-a întrebat cât timp are de gând să se mai mențină în poziția de victimă, reamintindu-i totodată de perioada anului trecut, când l-a avertizat pe Bordea în privință cu fosta soție și cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, așa cum a lăsat de înțeles.

„Bordea, cam cât crezi tu că o să ducă toată treaba asta în care lumea te vede ca o victimă după despărțire? Tu de asta profiți acuma, mă! Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat? Dar să mor eu, când îi ziceam acum un an, el era: Ce mă? Băi baiatule, eu dau șase îmbrățișări și n-am nimic, dar nu le contoriza și pe ale altuia. Și acum tu ești motanul ăla rănit, tu crezi că toată lumea o să zică încontinuu: săracu, nu ne mai interesează”, a dezvăluit Mihai Bobonete, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/mihai-bobonete-reactie-transanta-la-adresa-lui-2333636.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava